Imami njohur: Ja duaja për me kalu provimin në fakultet!

Imami nga Kosova Labinot Maliqi në status në Facebook ka treguar se si studentët mund ta kalojnë provimet në fakultet,

“Duaja për me kalu provimin është me hap librin dhe me mësu”, ka shkruar Imami.

Te gjith studentet e kan prite kete dua por nuk i dul ashtu qysh e mendon se edhe pleqet u mendon me ja nis fakulltetit

Leave a Reply

Your email address will not be published.