ISH “MISS KOSOVA” ALBINA HASHANI I SFIDON VAJZAT E REJA

Disa femra janë si vera e kuqe, me kalimin e viteve bëhen më të mira.

A është ky rasti i ish “Miss Kosoves”, sot dizenjatores së njohur te modës, Albina Hashani?
Albina ka vite që është tërhequr nga bota e spektaklit dhe modës dhe është mjaftë e përqendruar në anën e saj profesionale.

Siç dihet, Albina Hashani për një kohë është marrë edhe me muzikë, madje ka këngë të realizuara me videoklipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.