Isha Vetëm 14 Vjeçe, Kengetarja Bleona Qereti Flet Me Lot Në Sy: Babai Më Fuste Ne…(Foto)

Ndonëse vitet ikin këngëtarja e njohur Bleona Qereti vazhdon të mbetet po aq e pëlqyer sa dikur. Ditën e sotme, Bleona është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar datën 25 në ntor 1994 kur e parnuar për herë në festivalin e dhjetorit.

Përmes një video të publikuar në Instagram, ajo e prekur ka shprehur mirënjohjen ndaj të gjithë bashkëpunëtorëve që e ndihmuan kur ishte vëtëm 14 vjeç. Shtyp hape siren

Leave a Reply

Your email address will not be published.