ISHIN NË PRAGË TË NDARJES, POR DONALDI DHE BEATRIXA NISIN ‘PLANET’ PËR FËMIJË

Donaldi i tha të vazhdonte e vetme, por çifti pasi biseduan gjatë me njëri tjetrin, i dhanë një mundësi dhe për të provuar se si do të shkojë marrëdhënia e tyre.
Mbrëmë ‘Vëllau i Madh’ i suprizoi ata me një natë romantike dhe për të parë një film bashkë.

Kur gjithçka u rregullua në oborr, Arjola ishte ajo e cila i nguc duke u thënë se paskeni dhe dyshek e të ruhen se mos del ndonjë djalë.
Trixa ia kishte kthyer se dëshira e saj është për një vajzë, në anën tjetër Donaldi ishte i hapur për të dyja gjinitë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.