Italia Jep LAJMIN FA NTASTIK Për Shqiptarët! Ja Çfarë Do Të Ndodhë Në 1 Mar s

Italia ka hapur kufijtë për shqiptarët! E vetmja gjë që do të kërkohet për të hyrë në vendin fqinj lidhet me plotësimin e njërin nga kushtet e Green Pass.

Pra qytetarët duhet të jenë të pajisur me certifikatën e va ksinimit, testin negativ si dhe vërtetim se janë sh ëruar nga C0vidi.Duke nisur nga data 1 mars, në Itali do të hyjnë në fuqi rregulla të reja në lidhje me pand eminë C ovid..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.