Ja Çfarë Do Të Ndodhë Nëse Ndaloni Së Ngrëni Bukë Për 30 Ditë (VIDEO)

Buka është një nga ushqimet më të zakonshme në çdo tryezë.

Megjithatë, duhet të jeni të kujdesshëm sepse marrja e tepërt e bukës mund të jetë problematike.

Arsyet pse shumica e njerëzve duan të hanë bukë – është e shijshme, ju mund të bëni një sanduiç dhe të hani një vakt kudo që të shkoni.

Doktor Stan Ekberg do të thotë se çfarë do të ndodhë me trupin tuaj nëse ndaloni së ngrëni bukë për 30 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.