Ja Çfarë I Ndodh Trupit Tuaj Nëse Laheni Çdo Ditë

Sipas kërkuesve, larja ditë për ditë nuk është e nevojshme pasi çon në largimin e vajrave natyrale që trupi prodhon. Përdorimi i sapunit dhe shampove të ndryshëm çdo ditë, çon në largimin e vajrave dhe si pasojë sjellë një flok të thatë dhe shumë të dobët.

Nga ana tjetër, kërkuesit shprehen se edhe pse mund të përdoren produkte hidratuese ato janë një zëvendësim shumë i dobët i asaj që trupi bën në mënyrë natyrale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.