Ja Sa Është Çmimi Aktual I 1 Litër Vaji Në Gjermani

Kurti ka vizituar fabrikën e vajit në Gjilan, ku është informuar nga pronarët për gj end jen në këtë fabrikë dhe kapacitetet e saj për furnizim të tregut vendor, pa pasur nevojë për rritjë të çmimit të këtij produkti.Derisa në Kosovë është duke vazhduar rritja e çmimit të vajit, në Gjermani, nuk po ndodhë një gjë e tillë.siguruar pamje nga një mërgimtar, të çmimit aktual të një litre vaji në Gjermani. Çmimi atje nuk ka ndryshuar, vazhdon të jetë i njëjti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.