JEHONA ËSHTË MBULUAR ME VATHË NË FYTYRË

Jehona Sopi këtë herë shfaqet me stilin më ndryshe.

Ajo për ndjekësit ka ndarë një imazh të bukur, që duket tejet perfektë me grimin e thjeshtë dhe rregullimin në flokë.
Vëmendje marrin vathët e saj, në hundë dhe shumica që ka vendosur në njërin veshë.

Stil ky që e bën të duket perfektë Jehonën./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.