JEHONËN NUK DO TA NJIHNI ME NJË FOTO TË VITIT 2007

Jehona Sopi e dëshmon kësaj here që ka bërë një ndryshim drastik në pamjen e jashtme.

Si në rregullimin e fytyrës dhe flokëve, gjithashtu edhe në veshje ajo ka ndryshuar tej mase, që nga viti 2007 ku shihet në një foto që ka publikuar së fundmi.

Edhe pse duket krejt si person tjetër, këngëtarja pa hezitim këtë imazh e ka ndarë me ndjekësit e saj.
Për më shumë, mund ta shihni në vijim se si duket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.