Ju lutem shpërndajeni ti bie në sy Top channelit ! “Un e dua këtë punim dhe jam në gjendje ta paguaj deri në 10.000 eu”

Ju lutem shpërndajeni ti bie në sy Top channelit ! “Un e dua këtë punim dhe jam në gjendje ta paguaj deri në 10.000 eu”

Nje person i quajtur Ilir Ademaj ka postuar nje fotografi te Donaldit me pikturen e heroit kombëtarë Adem Jasharit ku ne mbishkrimin e tij ai ka kerkuar te shperndahet fotografia per ta pare Top channel dhe qe tia mundesoj ta blej punimin e Donaldit nga produksioni.

Me poshte ekeni fotografine e tij se bashku me mbishkrimin .

Leave a Reply

Your email address will not be published.