Ka Festë Në Familjen E Ermalit

Në familjen e Ermalit sot ka festë.

Sot feston ditëlindjen djali i këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahut.

Ai ka pranuar urime të shumta nga familjarët, duke e uruar me fjalët më të mira, shkruan Kosovarja.

Pa dyshim, prindërit e tij kanë shkruar fjalët më të mira për të birin, duke shkruar për të në mënyrën më të mirë.

Ermali dhe Ariana me ndjekësit e tyre kanë ndarë disa imazhe të bukura të tij, ku duket për mashallah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.