Kadri Veseli Brenda Gjashtë Muajsh Ka Hu mbur Të Dy Prindërit

Ai nuk ishte në Kosovë në asnjërin rast.

Pasi i vdiq babai ai u lejua që të merrte pjesë në të pame, për t’u kthyer sërish në Qendrën e Parab urgimit të Gjykatës Speciale në Hagë. Fazli Veseli vdq më 7 ko rrik të vitit të kaluar, në moshën 94-vjeçare.

Në Hagë, Veseli i mori lajmin sot edhe për vdekjen e nënës së tij, Ajshes. Ajo vdiq sot në moshën 93-vjeçare.
Ajo do të va rroset sot në fshatin Broboniq të Mitrovicës, ndërsa nuk dihet ende nëse Veseli do të lirohet për të marrë pjesë në va rrim.

Kadri Veseli është duke u mbajtur në paraburgim në Gjykatën Speciale në Hagë, nën dyshimin për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.