Kadri Veseli e ka ditëlindjen sot

Ish-kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, e ka sot ditëlindjen. Ai mbush 55 vjet.

Veseli ka lindur më 31 maj të vitit 1967-të,
në fshatin Broboniq të Mitrovicës.

Kadri Veseli, ka qenë edhe epror i Ushtrisë
Çlirimtare të Kosovës.

Ai e ka qenë edhe Shef i Shërbimit Informativ
të Kosovës.

Veseli për disa vite ka qenë në krye të
Partisë Demokratike të Kosovës dhe ka qenë edhe ish-kandidat për kryeministër të
vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.