Kanada, Austria dhe Spanja i ‘hapin dyert’ shqiptarëve.. Ja çfarë nevojitet

Pasi kemi dëgjuar nga emigrantët e Greqisë hallet e krizës shumë.vjeçare, na është lodhur koka me soggiorno-n dhe pobleme të shtetëzimit të brezit të dytë në Itali,

jemi trembur me historitë (-40 gradë) në vendet nordike (të ftohta në sjellje, siç janë edhe në temperaturë), me rrjetet mafioze të Belgjikës, me martesat e palumtura për dokumente apo rreshtimin e fëmijëve për asistencë so.ciale në Angli

Leave a Reply

Your email address will not be published.