Kapet nga kamerat e rrugës se si nje vetur rëshqet dhe del jasht rrugës,nuk ka të l ënduar

Sot në Ferizaj në orët e hereta te mengjesit nje vetur marka Golf 2 sipas shoferit thot qe ishte duke shkuar mir ne rrug

dhe papritmas reshqet automjeti si shkak eshte rruga e pa pastruar dhe e hup kontrollin e perfundon ne skaj te rruges bie posht

Leave a Reply

Your email address will not be published.