KAQ BUKUR ËSHTË DUKUR FJOLLA NË DASMËN E ROBINIT E MARIGONES

KAQ BU KUR ËSHTË DUKUR FJO LLA NË DA SMËN E ROB INIT E MARIGONES
Mbrëmë u mar tuan Robin Kras niqi dhe Marigona.

Në dasmën madhës htore sigurisht kishte shumë të ftuar VIP.
Prej tyre ishte edhe bashkëshortja e Alban Meh metit, Fjolla.

Ajo ka mahnitur me dukejn duke u shfaqur super ele gante./Info Kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.