Kaq e pati! Trixa konfirmon ndarjen nga Donaldi me postimin e fundi

Pas një mbrëmjeje ku nuk u panë në shoqërinë e njëri-tjetrit për asnjë moment, erdhën e u larguan të ndarë, Beatrix ka bërë postimin që mund të konsiderohet si konfirmim i ndarjes me Donaldin.

Slogani “No fake stories” është i njohur për të gjithë fansat e tyre.

Me këtë slogan, Donaldi e identifikoi raportin e tyre në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Mirëpo, sipas Trixës, slogani është i rremë.


Ajo ka postuar sot një modifikim ku i heq pjesën e parë të fjalisë dhe e lë vetëm “fake stories” apo në shqip, histori të rreme.

“Ja ku e keni, e rregullova” – është shprehur ajo.
Ky është me shumë gjasë konfirmim i ndarjes së tyre vetëm pak ditë pas daljes së Donaldit nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.