KAQ E RE DHE E BUKUR ËSHTË NËNA E BLERONA ZEQIRIT

Prezantuesja kosovare Blerona Zeqiri, kohë pas kohe është vënë në qendër të vëmendjes për fizikun e saj.

Sa i kishte disa kilogramë më shumë, Blerona gjatë gjithë kohës ishte në qendër të vëmendjes.
Sapo ajo arriti në linja thuajse perfekt, popullit disi ju heq gajlja rreth dukjes se jashtme të moderatores së “RTV 21”.

Ky popull, po që shpesh ngarkohet me gajle të pa nevojshme, epo thonë që dardha pikë nën dardhë shikoni se nga ka ngjarë Blerona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.