KAQ GJATË MUND TA LINI DJATHIN NË FRIGORIFER

Në mënyrë që të ruajmë shëndetin tonë dhe të mbrohemi nga he.lmimet, ne shpesh hedhim gjithçka që nuk na duket e sigurt nga frigoriferi.

Ndër artikujt më të shpeshtë të cilët i hedhim poshtë është edhe djathi.

Mirëpo, ekspertët e portalit Tasting Table kanë zbuluar sa gjatë mund të qëndrojnë djathërat në frigorifer me ngrirje të thellë

Leave a Reply

Your email address will not be published.