Kaq jo shëse duket ‘Sulltanesha’ në Mal të Zi

Sulltanesha’ në Mal të Zi – Kaq joshëse nuk e keni parë asnjëherë.

Meryem Uzerli, e njohur për publikun shqiptar më shumë përmes serialit ‘Sulejmani i Madhërishëm’, ku luante rolin e Hyremit shquhet edhe për bukurinë e vecantë dhe linjat trupore.

Së fundmi ajo po shijon pushimet në Mal të Zi, ku nuk ka hezituar të shfaq foto ku duket tejet joshëse dhe sexy, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.