KAQ PATRIOTE ARIANA FEJZULLAHU

Nga palestra Ariana Fejzullau, ku bënë ushtrimet shpërndau një imazh bashkë me miqt e saj, dhe vëmendje morën duksat e tyre.

Të gjitha me mbishkrimin “Liria ka emer” she me emblemën e UÇK-së, duke na lënë të kuptojmë se ajo do e festoj festen e 17 shku rtit ditës së Pavarsisë.

Edhe një postim tjetër erdhi nga Ariana me 17shkurt, por sësish pa ndonjë urimë të veçantë dhe pak më ndryshe, duke dëgjuar këngë patrotike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.