Kaq Shumë Është Shëndoshur ‘Sheherzadja’ Dhe Bashkëshorti I Saj

Berguzar Korel është një aktore e njohur edhe tek shqiptarët.

Kjo me rolin e ‘Sheherzades’ që është përcjellur mjaft shumë.

Së fundmi në Instagram ajo ka sjellur një foto me bashkëshortin e saj që është aktori i njohur.

Ndërsa ajo që merrë vëmendje është pesha e tyre, duket të dy më shendoshë por edhe kështu duken bukur./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.