KËMBËN MBI TJETREN, MAJLINDA THEKSON LINJAT SUPER*EKSI

Majlinda Zeka nuk do fjalë për koment.

Bukuria e saj dhe format truproe amrrin vëmendjene publikut gjithmonë.
Së fundmi ajo ka pozuar këmbën mbi këmbë.

Veshur me komplete të ngushta ajo ka vënë në pah linjat supereksi duke u pëlqyer shumë nga përcjellësit./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.