Kemi Vetëm Këto Pretendime”/ Rusia Vendos Katër Kushte Që T’i Japë Fund Lüftës

Kremlini , përmes zëdhënësit të tij Dmitry Peshkov, bëri deklaratën më të qartë ruse deri më tani për kushtet që dëshiron t’i vendosë Kievit për të ndaluar atë që e quan një “op eracion special ush tarak” në Ukrainë.

Siç tha Peshkov për Reuters, Moska ka vendosur katër kushte në Kiev dhe ka informuar palën ukrainase se, nëse pranohet, ajo do të ndërpresë menjëherë veprimin e saj us htarak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.