Këngëtarja E Njohur Shqiptare Bëhet Nënë Për Herë Të Parë

Këngëtarja e njohur shqiptare bëhet nënë për herë të parë
Këngëtarja e njohur Mariola Kaçani është bërë nënë për herë të parë. Ka qenë partneri i saj që ka ndarë lajmin e bukur në rrjete sociale.

“Dita më e bukur e jetës tonë, që nuk do ta harrojmë kurrë. Zoti na bekoi me djalin tonë. Faleminderit Zot”, ka shkruar ai dhe postimi është rishpërndarë më pas dhe nga këngëtarja.

Këngëtarja e njohur shqiptare bëhet nënë për

Leave a Reply

Your email address will not be published.