Keni Dh imbje Dhëmbi? Vendosi Një Thelpi Hudhër Në Gojë Dhe Rezultati Është I Mrekullueshëm

Për dhi mbjen e dhëmbit të shkaktuar nga inf eksioni, fërkoni gjysmë thelpi hudhër mbi të për 10 minuta për të zvogëluar shqetësimin. Kur fillon dh imbja, përtypni butësisht një thelpi për të lëshuar lëngjet e tij. Brenda 15 deri në 30 minuta dhi mbja do të largohet.

Është një trajtim urgjent i përsosur për dhi mbjen e dhëmbit, veçanërisht nëse keni një fundjavë dhe dentistët janë të mbyllur. Por mos harroni se kjo nuk është një kurë, vetëm një masë urgjente. Nëse dh imbja e dhëmbit vazhdon, shkoni menjëherë te dentisti./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.