Keni Frikë Nga Fluturimi Në Aeroplan, Ja Si Ta Tejkaloni

Ka shumë arsye dhe disa prej tyre janë frika nga lartësitë, klaustrofobia, frika nga një aksident i shkaktuar nga moti i keq, shqetësimi për shkak të turbulencave, problemet me ngritjen dhe uljen.

Megjithatë, disa nga këto janë më të lehta për tu trajtuar me informacionin e duhur dhe Reader’s Digest raportoi për disa këshilla të dobishme të ndara me pilotët dhe stjuardesat.

Nëse keni frikë nga moti i keq, zgjidhni fluturimet në mëngjes.
Këshilla e parë vlen për ata që kanë frikë se aeroplani mund të rrëzohet për shkak të motit të keq, i cili duhet të fluturojë në mëngjes sepse ka një mundësi shumë më të madhe për një stuhi pasdite. Dhe kur bëhet fjalë për motin e keq, duhet theksuar se rrufeja nuk mund të dëmtojë avionët që janë projektuar dhe ndërtuar në mënyrë që ata të mund ta përballojnë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.