KËSHILLA E BACIT: MOS SHIKO JETËN E TË TJERËVE PARA TËNDEN

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli ka dhënë një këshillë për ndjekësit e tij.

“Shumë njerëz thonë dhe shkruajnë gjëra pa menduar për pasojat, apo nëse personi lë.ndohet.

Mos shiko jetën e të tjerëve para tënden është këshilla ime!”, shkruan Pacolli në Facebook./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published.