Kështu Dukej Semi Para Ndërhyrjeve Në Fytyrë Dhe Nuk Do E Njihni

Këngëtarja shihet se ka bërë ndryshime të mëdha.

Semi Jaupaj, para ndërhyrjeve në fytyrë dukej krejtësisht ndryshe, madje e vështirë për tu njohur

Së fundmi, në rrjete sociale ka qarkulluar një fotografi e Semit ku shihet ndryshimi i saj.

Kujtojmë se, ajo ishte pjesë e programit në Big Brother, disa javë më pas u eliminua.

Ndryshe, gjatë qëndrimit në shtëpi, Semi nuk ka diskutuar për ndërhyrjet që ka bërë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.