KËSHTU DUKET MIMOZA SHKODRA PA GRIM DHE NË VESHJE SPORTIVE

KËSHTU DUKET MIMOZA SHKODRA PA GRIM DHE NË VESHJE SPORTIVE
Ajo është ndër këngëtaret më të përfolura sa i përket jetës private.
Bëhet fjalë për Mimoza Shkodrën.

Mimozën kryesisht e kemi parë mjaftë elegante në secilën paraqitje të saj.

Por në imazhin më poshtë mund ta shihni së sa bukur duket ajo në përditshmëri kur nuk vendos grim dhe vishet më rroba sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.