KËSHTU E NISIN DITËN VALDRIN SAHITI DHE GRUAJA E TIJ

Valdrin Sahiti dhe Edita Ramadani janë ndër çiftet më të komentuar të show bizit shqiptar.

Ata marrin vëmendje vazhdimisht me stilin e tyre të veçantë.
Sigurisht, pasi që Valdrini është njëri ndër dizejnatorët më të suksesshëm në vend, por jo vetëm, ska si të mungoj stili i mirë.

Ajo që ra në sy së fundmi është një foto që ka postuar ky i fundit, ku shihet bashkë me bashkëshorten Editën, të dy po duken shumë stil, dhe tejet bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.