Kështu reaguan Shkurte Fejza dhe Shyhrete Behluli kur dëgjuan njëra tjetrën duke kënduar në fejesën e djalit të Mihrije Brahës

Si reaguan Shkurte Fejza dhe Shyhrete Behluli kur dëgjuan njëra tjetrën duke kënduar në fejesën e djalit të Mihrije Brahës.

Para disa ditësh Mihrije Braha dhe Naim Abazi fejuan djalin e tyre Platorin.

Një festë e madhe e me fytyra publike të ftuara morën pjesë në këtë aheng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.