KËSHTU U FESTUA DITËLINDJA E GJASHTË E VAJZES SË LYRICAL SON

Lyrical Son është reperi i njohur kosovar, i cili nuk ndalet prej vitesh së qeni shumë aktiv në industrinë e muzikës.

Siç dihet, reperi pos në muzikë, është mjaftë i dedikuar edhe në jetën private, ndaj gruas dhe të bijave.
Vajza e tij Eva sot ka mbushir gjashtë vjeç, për çka edhe i është organizuar ditëlindje shumë e bukur.

Rep artisti si gjithmonë e edhe në këtë rast ka qenë shumë pranë familjes së tij dhe të bijes Eves, që është pika e dobët e këngëtarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.