KËTO JANË DISA NGA MOMENTET MË QESHARAKE TË BENIADËS BRENDA BBV

Beniada ka fituar zemrat e të gjithëve me pozitivitetin e saj.

E dashur dhe e ëmbël, dhe mbi të gjitha shumë gazmore Beniada ka bërë që njerzit të qeshin me lot.
Ajo ka pak problem me shqipën peshkak se ka jeuar shume gjatë në Itali, dhe theksi i saj është pak më ndryshe.

Beniada mirëkupohet gjithmonë edhe kur ua ngatrron emrat artistëve, pasi që reagimet janë gjithmonë pozitive./Kosovajra/

Leave a Reply

Your email address will not be published.