Këtu jetojnë ‘sheikët’ e Shqipërisë, qyteti më i pasur në Shqipëri

Tirana si kryeqyteti i Shqipërisë është dhe kryeqendra e të ardhurave më të larta. Po ashtu është qyteti ku individët arrijnë që të kursejnë më shumë dhe kanë më shumë pasuri të vendosur si depozita nëpër bankat e nivelit të dytë, në raport me popullsinë përkatëse.

Por, cili ëshë qyteti që vjen me një diferencë të vogël pas Tiranës me nivelin më të larta më frymë të të ardhurave?

Leave a Reply

Your email address will not be published.