Kida nuk njihet me look-in e ri

Kida ndryshon sërish pamje, nuk njihet me flokët e rinj.

Kida është një nga artistet që asnjëherë nuk ka pasur një stil të njëjtë.

Në formë të mirë dhe unike, gjithnjë lë pa fjalë ndjekësit e saj në rrjetet sociale, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.