Kida nuk përmbahet, krejt i shihen të bredshmët me këtë fustan

Me këtë fustan Kidës i shihen krejt të brendshmet.

Kida në shumë aspekte kalon në lajm.

Ajo për ndjekësit e saj nuk ndalet me poza të shumta, ku gjithmonë duket bukur dhe merr vëmendje të madhe, shkruan Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.