Kisha nevojë për…”/ Për herë të parë pas eleminimit Beatrix shfaqet në ekran, ja çfarë thotë për Donaldin

Trixa ka shpjeguar se si është ndjerë pas eleminimit, si dhe kritikat që ajo ka arritur të i shohë pas daljes nga aty. Gjithashtu ajo shpjegoi se ka arritur të marrë veten. Nuk mundi pa e përmendur edhe Donaldin të cilin tha se po e ndjekë edhe nga jashtë.

Trixa ka shpjeguar se si është ndjerë pas eleminimit, si dhe kritikat që ajo ka arritur të i shohë pas daljes nga aty. Gjithashtu ajo shpjegoi se ka arritur të marrë veten. Nuk mundi pa e përmendur edhe Donaldin të cilin tha se po e ndjekë edhe nga jashtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.