KJO ËSHTË ARSYEJA PSE BUTRINT IMERI NUK ËSHTË I GATSHËM PËR LIDHJE SERIOZE

Këngëtari shqiptar, Butrint Imeri, gjatë vitit që lamë pas ka qenë një nga emrat më të suksesshëm.

Ai solli projekte e bashkëpunime të shumta dhe po ashtu mbajti një sërë koncertesh e mbrëmjesh muzikore.

Megjithatë, në vitin 2021 pak ka qenë i përfolur për jetën personale e pothuajse fare.

Në një intervistë të dhënë për Prive, i njëjti thotë se nuk është i gatshëm për ndonjë lidhje serioze pasi është shumë i ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.