Kjo Është Dita Më E Lumtur Për Learta Jakpin Për Vitin 2021

mediat rozë.

Ajo bashkëbisedon shpesh herë me adhuruesit e saj në Instagram, dhe përgjigjet janë po aq të sinqerta.

Së fundmi në InstaStory, ajo është pyetur se cila është është gjëja më e mirë që i ka ndodhur për vitin që po lëmë pas(2021).

S’ka si të jetë ndryshe, sepse momenti më i mirë dhe më i lumtur për një nënë është ardhja në jetë e një fëmije.

Learta gjatë vitit 2021 u bë nënë për herë të dytë, ajo u bë nënë e një vajze, të cilën e quajti Matina

Leave a Reply

Your email address will not be published.