Kjo është shuma “marramendëse” që Ledri Vula mori për një koncert

Menaxheri i VIP-ave tregon shumën “marramendëse”: Kaq e pagova Ledri Vulën për një koncert.

Një ndër temat e cila ngjalli diskutime në studion e “Shqipëria Live” ishte pagesa që u bëhet artistëve për koncerte. Në varësi të influencës që kanë u bëhen edhe pagesat për koncerte brenda dhe jashtë vendit.

Në diskutim ishin të pranishëm menaxheri i VIP-ave, Alesio Alija dhe gazetari Flavio Qarri, të cilët dhanë mendimin e tyre në lidhje me temën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.