Kjo është vajza bukuroshe e Ramushit dhe Anitës

Ndoshta nuk e dinit, por kjo bukuroshe është vajza e Ramush Haradinaj.

Ramush e Anita Haradinaj, janë çifti i njohur i sferës publike, jeta private e të cilëve ka qenë mjaftë e ekspozuar.

Ramushi e Anita janë prindër të tre fëmijëve tashmë të rritur, dy djemve dhe një vajze që është kombinimi perfekt i mamit dhe babit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.