Kjo Foto E Vesa Lumës Dhe Djalit Të Saj Do Ju Lë Pa Fjalë

Vesa Luma është njëra ndër këngëtaret më të dashura dhe të suksesshme në vend.

Ajo komentohet shumë për paraqitjet e saja e shumëçka tjetër, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja tashmë është duke qëndruar në Prishtinë bashkë me djalin e saj dhe ajo që ka rënë në sy është një foto që ka postuar ajo.

Vesa shihet bashkë me djalin ku të dy po duken si dy pika uji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.