KJO ZONJË ËSHTË NËNA E VESA LUMES

Këngëtarja Vesa Luma e ka lënë në pauzë karrieren e saj muzikore, pasi prej kohësh nuk po sjell diçka të re.

Vesa, ka treguar se ende nuk ka rënë në ndonjë material shumë të mirë, që do ta bindte atë për të bërë diçka.
Këngëtarja është mar tuar me reperin nga Shqipëria Bog Basta, me të cilin e ka edhe një djal, e që bashkarisht jetojnë prej kohësh në Zelandë të Re.

Këngëtarja prej pak muajsh bashkë me të birin po qëndron në Prishtinë, ku edhe po kalon kohë shumë të bukura nën shoqërinë e djalit të saj, nënës dhe motrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.