KONJUFCA I JEP TË DREJTË QEVERISË PËR SHTRENJTIMIN E RRYMËS, TREGON SA ENERGJI SHPENZON GJATË DIMRIT

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka folur për krizën energjetike në vend dhe ngritjen eventuale të çmimeve të energjisë.

Konjufca ka thënë se këtë vit Kosova ka arritur rekord në importimin e energjisë elektrike për shkak të rritjes enorme të konsumit.

I pari i Kuvendit thotë se Qeveria dhe ZRrE-ja do të gjejnë një mes të artë në mënyrë që të zbusin ndikimin e krizës energjetike të qytetarët

Leave a Reply

Your email address will not be published.