KONKURRENTJA E RE E PËR’PUTHEN- ISH E DASHURA E VALI CORLEONE

Hyrja e Laureta Zybës në “Përputhen” u shoqërua me shumë debat, ndjekësit kishin të freskët arrestimin e saj.

Por, kjo s’duket të ketë qenë ngjarja e vetme interesante nga e kaluara.
Me gjasë, Laureta për një kohë ka qenë e dashura e Vali Corleones, e madje ka pasur edhe një tatuazh me emrin e tij në pjesën e qafës, raporton prive.

Fotografitë dhe shkrimet po qarkullojnë në Instagram dhe TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published.