Kosova solidarizohet/ Ndërtesa e qeverisë ‘vishet’ me ngjyrat e flamurit ukrainas

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se sonte objekti i qeverisë së Kosovës është ndriçuar me flamurin e Ukrainës në shenjë solidariteti me shtetin territori i të cilit është pushtuar pjesërisht nga Rusia.

Kurti thotë se këto janë kohë kritike për popullin ukrainas dhe se pavarësisht sa të errëta janë kohët apo sa e vështirë është lufta, historia favorizon të drejtët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.