Kosovarët Po U Thonë PO Marte save Me Të Huajt

Sipas të dhënave nga MPB, ka më shumë gra që janë martuar me të huaj sesa burra, megjithatë diferenca nuk është shumë e madhe. Në përgjigjen e MPB-së për rtv21 thuhet se në vitin që lamë pas gjithsej 1 mijë e 663 burra kosovarë janë kurorëzuar me gratë e shtetësive të huaja, kurse 1 mijë e 847 gra kosovare janë martuar me burra që kanë shtetësi të një shteti tjetër.

Kur jemi te shtetësitë e huaja, sipas të dhënave të MPB-së të siguruara burrat kosovarë kanë aplikuar të martohen me gratë që kanë shtetësi të: Gjermanisë, Maqedonisë së Veriut, Austrisë, Italisë, Zvicrës, Serbisë, Amerikës, Belgjikës, Francës dhe Kroacisë

Leave a Reply

Your email address will not be published.