KREJT ÇKA U DESHËN ISHIN 15 MINUTA QË BINJAKËT TË LINDNIN NË DITË TË NDRYSHME NË VITE TË NDRYSHME

Fatima Madrigal dhe Robert Trujillo mirëpritën djalin e tyre, Alfredo, në natën e Vitit të Ri në orën 23:45, ndërsa vajza Aylin lindi pikërisht kur ora shënoi mesnatën e Vitit të Ri.

“Është çmenduri për mua që ata janë binjakë dhe kanë ditëlindje të ndryshme”, tha Madrigal në një deklaratë për shtyp nga qendra mjekësore në Kaliforni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.